Tel. +31 (0) 222-317274

Hotel op Texel

Hotel op Texel - Landgoed Hotel Tatenhove op Texel. De overtocht met de boot van Den Helder naar een hotel op Texel is al een belevenis op zich. Treft u mooi weer, dan is het genieten op het dek en anders is het in de boot ook heerlijk vertoeven met een vers knapperig broodje en een kop warme soep.
Hotel Tatenhove De Koog, Texel met goede bereikbaarheid een geweldige prijzen vindt u ten zuiden van badplaats ‘De Koog’ en is zowel met de auto als met de Texelhopper binnen een half uur te bereiken. Dit gezellige familiehotel is een van de vele hotels op Texel, maar wel een met een aantal onderscheidende factoren. Dit hotel op Texel ligt namelijk in het midden van het eiland en is daardoor uitermate geschikt als uitvalbasis voor een dagje strand, een fijne wandeling of een fietstocht. Deze prachtige locatie middenin de natuur is ook geschikt voor teambuilding. Vergaderen, sporten, ontspannen en dineren, in dit fijne hotel op Texel is het allemaal mogelijk.

Landgoed Hotel Tatenhove op Texel verschilt van andere hotels op Texel door de locatie, de arrangementen, toegankelijkheid voor families en groepen en natuurlijk de wellnessmogelijkheden. Dit hotel nabij De Koog op Texel herbergt elf verschillende kamertypes waarvan er één speciaal voor mindervaliden is ingericht. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen TV, een wekkerradio en een telefoon. WIFI is gratis. Boekt u een hotel Texel, dan is het goed om te weten dat er in de zomermaanden op dinsdag een braderie is in De koog, en op de woensdag in het centrum van Den Burg.

Activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving

Tijdens verblijf in een hotel op Texel kiezen de meeste mensen ervoor om het waddeneiland te verkennen. Na een stevige wandeling is het beklimmen van de 118 traptreden van de vuurtoren daarbij altijd een leuke uitdaging. Het Juttersmuseum ‘Flora’ en een rondleiding door de Texelse Bierbrouwerij zijn absoluut de moeite waard. In het Nationaal Park is het mogelijk om op excursie te gaan met de boswachter of samen met de kinderen het Sommeltjespad te lopen. Het vogelinformatiecentrum en het natuurmuseum van Ecomare worden ook altijd goed bezocht. De activiteiten wadlopen en beachgolfen zijn bij uitstek geschikt voor families en groepen. Liever eens wat anders? Bekijk dan Texel vanuit de lucht en boek een rondvlucht. Heb je genoten van de overtocht op de veerboot, ga dan zeehonden ‘spotten’ tijdens een waddencruise.

Uitgelicht

Landgoed Hotel Tatenhove

Bosrandweg 202
1796 NK De Koog – Texel
Tel .(+31)-(0)222-317274
info@hoteltatenhove.nl

Links

Tips

© Hotel Tatenhove Texel

Please publish modules in offcanvas position.