Tel. +31 (0) 222-317274

previous arrow
next arrow
Slider
Slider

VERBOUWING

Op 1 oktober 2020 sluiten we voor een grote verbouwing. In het voorjaar van 2021 zullen we ons vernieuwde hotel weer openen vanaf eind maart. In de tussentijd zijn we wel gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar en kunt u gerust alvast reserveren voor 2021. (Omdat we de website nog moeten aanpassen aan de nieuwe situatie, is het nog niet mogelijk online te reserveren).    

Landgoed Hotel Tatenhove

Landgoed Hotel Tatenhove Texel

Landgoed Hotel Tatenhove Texel is een uitstekend en gezellig familiehotel op Nederlands grootste waddeneiland. Gelegen in De Koog op loopafstand van het centrum, bos, duinen en strand.

Comfortabele Kamers

Comfortabele kamers Hotel Tatenhove Texel

Landgoed Hotel Tatenhove Texel biedt verschillende comfortabele kamertypes voor één, twee of meer personen. Groot of klein, met douche of met bad. Klik verder voor de mogelijkheden in dit heerlijke hotel op Texel.

Dineren & genieten

Culinair restaurant Texel
  • In ons culinair restaurant:
  • Uitgebreid ontbijten 
  • Kostelijk dineren
  • Gezellig lunchen
  • Dagverse producten
  • Verrassende koffietafels

Bekijk onze videopresentatie

Bekijk hier de videopresentatie van ons hotel en de omgeving.Wij hebben presentatie van een aantal YouTube filmpjes voor klaar staan op ons YouTube kanaal.

Wellness op Texel

Welness op Texel

Heerlijke Welness op Texel. Kom helemaal tot rust in onze comfortabele wellness-ruimte en geniet van de weldaad van de Finse sauna en de ontspannende hydro-massage in de jacuzzi. Of even bijkleuren onder de zonnebank.

360 graden tour binnen & buiten

Arrangementen Hotel Tatenhove De Koog Texel

Beleef uw vakantie alvast een beetje vooruit! Bekijk Landgoed Hotel Tatenhove en de nabije omgeving in 360 graden. Ook kunt u binnen kijken in het hotel en een indruk krijgen van hoe alles eruit ziet. Kijk ook de filmpjes van  de omgeving. Uw vakantie begint al met voorpret!  

Landgoed Hotel Tatenhove

Bosrandweg 202
1796 NK De Koog – Texel
Tel .(+31)-(0)222-317274
info@hoteltatenhove.nl

Links

Tips

© Hotel Tatenhove Texel

Please publish modules in offcanvas position.