Tel. +31 (0) 222-317274

headerbureau1.jpeg

B&B Het Bureau Texel

B&B "Het Bureau" is een bed & breakfast gevestigd in het voormalige politiebureau van De Koog gelegen aan de Brink. Een prachtige plek aan de rand van het centrum van dé bruisende badplaats van Texel. Als niet uitkijkt sta je zo middenin het centrum van De Koog tussen winkels, restaurants en cafés. Je stapt de voordeur uit, neemt 10 forse passen vooruit en je staat al in de gezellige Dorpsstraat.

B&B Het Bureau heeft 3 kamers. Cel 1, Cel 2 en Cel 3. 

In en aan het pand zijn er authentieke elementen die de herinnering aan de voormalige bestemming als Politiebureau in stand houden. 

ONTBIJT

Het ontbijt wordt verzorgd door Landgoed Hotel Tatenhove. Hier kun je op vertoon van je Cel-sleutel genieten van een luxe uitgebreid ontbijtbuffet tussen 8:00 en 10:30 uur. 

Vanaf Het Bureau is het nog geen 10 minuten lopen naar Landgoed Hotel Tatenhove. Neem de straat links naast Het Bureau (Kamerstraat) en volg deze voor 600 meter. Het hotel ligt aan de rechterkant. 

STRAND

De kortste route naar het strand is ongeveer 800 meter te voet. (De voordeur uit links en links naast Hotel Opduin het pad volgen). 

Image

CEL 1

Image

CEL 2

Image

CEL 3

Landgoed Hotel Tatenhove

Bosrandweg 202
1796 NK De Koog – Texel
Tel .(+31)-(0)222-317274
info@hoteltatenhove.nl

Links

Tips

© Hotel Tatenhove Texel

Please publish modules in offcanvas position.